Vandaag, zaterdag 27 juni, was het eindelijk zo ver: Buchten Schoon.
Maar liefst 15 Buchtenaren zijn op pad gegaan en hebben gezamenlijk vrijwel heel Buchten inclusief het buitengebied zwerfafvalvrij gemaakt.

Was de weersverwachting op vrijdagavond nog flinke regen voor zaterdagochtend bleken de weergoden ons toch goed gezind. Tussen 10 en 11 uur gingen alle vrijwilligers -waaronder 6 kinderen- bij lichte bewolking en een temperatuur van zo’n 20 graden op pad.

De eersten waren even na de middag weer terug met goed gevulde afvalzakken. Deze zal de gemeente in de loop van de dag ophalen. De gebruikte knijpstokken en hesjes werden weer ingeleverd.
De laatste vrijwilligers arriveerden even na 14 uur in stralend zonnig weer en maar liefst 26 graden in het speeltuintje.

Vrijwilligers zorgden voor koffie, ranja en water. En met dank aan Versspecialist Jos Puts was er voor iedereen ook nog een heerlijk stuk vlaai als bedankje.

Zowel de vrijwilligers die zorgden voor koffie en fris, Jos Puts voor de vlaai als natuurlijk ook alle vrijwilligers die afval zijn gaan ophalen: Heel hartelijk bedankt voor jullie bijdrage aan deze actie!

1 thought on “Buchten Schoon actie groot succes

Comments are closed.