Zondag 27 september was het zo ver: GarageSale Buchten editie 2020. Al de hele week werd de weersverwachting in de gaten gehouden en beloofde het weinig goeds. Maar zaterdagavond besloten de weergoden ons toch goed gezind: een beetje fris maar de hele dag droog!
Ondanks, of misschien wel dankzij, Corona was de opkomst fantastisch. Al vanaf 8 uur ’s ochtends reden de opkopers door de Buchtense straten op zoek naar de eerste “opbouwers”. Vanaf 9.30 uur kwamen steeds meer dagjesmensen uit de omgeving maar ook uit België, Parkstad en Maastricht het dorp ingereden. Het marktplein stond al snel vol met auto’s en de Dorpstraat werd één grote opstopping. Na de middag nam de drukte wat af maar tegen die tijd waren er zelfs al een aantal deelnemers uitverkocht. Al met al was het een geslaagde editie die met de voorzorgsmaatregelen i.v.m. Corona heel goed is verlopen.

Een “dikke dankjewel” aan alle deelnemers en bezoekers!

Heeft u ook nog leuke foto’s gemaakt en wilt u deze delen? Mail ze naar naar [email protected]. Zorg er wel voor dat mensen onherkenbaar op de foto staan, of toestemming hebben gegeven.