Na vier eerdere succesvolle edities in 2018, 2019, 2020 en 2021 zal er ook dit jaar weer een GarageSale georganiseerd worden.
Op deze pagina kunt u zich aanmelden voor de editie van 2022. Deze zal plaatsvinden op de tweede zaterdag van september.
Namelijk zaterdag 10 september en wel van 10:00 tot 15:00 uur.

Ophaalmomenten poster
In tegenstelling tot wat in de bevestigingsmail staat zullen er geen vaste ophaalmomenten zijn. De poster wordt aan huis gebracht en dan kan ook de bijdrage (€3,50 per adres) voldaan worden.
Plattegronden en 2 neon ballonnen worden donderdagavond/vrijdagochtend in de brievenbus bezorgd, u hoeft hiervoor niet thuis te zijn.


Inschrijven
Inschrijven als deelnemer kan door onderstaand formulier in te vullen. Controleer het e-mail adres goed, u ontvangt hierop verdere informatie!


Voorwaarden:
– Deelnemen kan alleen door inschrijving vooraf via bovenstaand formulier.
Inschrijfkosten bedragen €3,50 per adres.
– Deelnemers ontvangen een A3 raamposter en een aantal plattegronden met alle deelnemende adressen. Indien u zich voor woensdag 7 september 12:00 uur in schrijft staat u met zekerheid op de papieren plattegronden. Inschrijvingen tussen woensdag 12:00 uur en vrijdagavond staan alleen op de digitale plattegrond; dit i.v.m. het drukken van de plattegronden.
– Koopwaar mag alleen uitgestald worden op eigen grond (tuin/oprit/garage) en niet op het trottoir of de straat.
– Er mag versiering opgehangen worden, echter mag de doorgang niet belemmerd worden (denk aan vlaggenlijnen over straat etc).
– Er mag muziek afgespeeld worden, echter mag dit niet voor overlast zorgen, matig het volume.
– Verkoop van voedsel is toegestaan, echter dient u dit bij aanvraag aan te geven. Alleen van te voren klaargemaakt voedsel mag verkocht worden, het ter plekke bereiden van voedsel op bijvoorbeeld BBQ of d.m.v. wafelijzer is niet toegestaan!

Extra maatregelen i.v.m. Corona die mogelijk van toepassing zijn:
– Als extra maatregel i.v.m. Corona moet het mogelijk zijn voldoende afstand te bewaren tot kopers, denk hieraan bij het opstellen van het koopwaar.
– Het is niet toegestaan een afgesloten ruimte te creëren, indien spullen in de garage worden uitgestald dient de garagedeur/poort tijdens het evenement geheel geopend te blijven
– Indien het bezoekersaantal dusdanig hoog is dat het niet meer mogelijk is om 1,5 meter afstand te bewaren kan in het uiterste geval op last van de gemeente besloten worden om het evenement vroegtijdig te beëindigen.
– Het opgegeven e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de informatievoorziening rondom editie 2021, en om u eenmalig een mail te sturen als de inschrijving voor de volgende editie geopend is.
– Mocht de situatie rondom Corona dusdanig veranderen dat de GarageSale geen doorgang kan vinden en dit is ná de ophaalmomenten kan er helaas geen geld terug gegeven worden. Hopende op uw begrip.