Lange tijd was het onzeker of er in de laatste week van de schoolvakantie de traditionele kindervakantiewerk-week plaats kon vinden. Door de versoepeling van de maatregelen rondom Covid-19 is het gelukkig tóch mogelijk om, weliswaar met een aangepast programma, een KVW te organiseren.

De organisatie heeft onderstaand bericht naar buiten gebracht. De data van zowel de week zelf als de inschrijvingen zijn ook toegevoegd aan de evenementenkalender.

Beste ouder(s) / verzorger(s),

De kogel is door de kerk! KVW gaat door en wij zullen van 17 t/m 21 augustus een aangepast programma draaien voor alle kinderen van de basisschool! Zoals jullie wellicht begrijpen zijn wij momenteel druk bezig met het vormgeven van het programma, waarbij wij goed letten op alle corona-maatregelen. Door deze maatregelen zullen wij moeten werken met een maximum aantal, dit betekent: VOL = VOL.

Echter kunnen wij jullie wel al vertellen dat de inschrijven op de volgende data zullen plaatsvinden:

– vrijdagavond 10 juli tussen 19.00u en 21.00: dit moment is alleen voor kinderen die in Holtum-Buchten wonen en/of op school zitten.

– Zaterdagochtend 11 juli tussen 10.00 en 12.00u: dit moment is voor alle kinderen (ook uit omliggende dorpen) die voorgaande jaren al hebben meegedaan aan KVW Holtum-Buchten.

Het programma volgt later, maar komende week zullen de inschrijfformulieren worden uitgedeeld op de basisschool in Holtum-Buchten. Verder zal het inschrijfformulier ook geplaatst worden op deze facebookpagina.

Meer info volgt snel!