Vanaf 5 januari 2024 is de Kwiksjop definitief gesloten. Eigenaren Lien en Jo delen onderstaand bericht:

Met ingang van direct gaat de Kwiksjop definitief dicht!

We zijn ons gisteren rot geschrokken. Jo, heeft gisteren een herseninfarct gehad. Zoals het er nu uitziet knapt hij hier helemaal van op, al heeft dit even tijd nodig. Momenteel verblijft hij nog in het ziekenhuis en is het vervolgtraject nog onbekend.

Wij, Jo & Lien zien dit als een waarschuwing. Ondanks dat we de pensioenleeftijd al jaren geleden bereikt hebben genoten wij van onze winkel en vooral van het contact met de mensen. Daarom ook ergens wel met pijn in ons hart hebben we dit besluit vervroegd genomen. Gezondheid gaat voor en hopelijk kunnen we met ons twee nog jaren gaan genieten.
Afhankelijk van het herstel willen wij op korte termijn nog tijdelijk open gaan om een uitverkoop te houden én nog een keer gezellig met onze (vaste) klanten bij te kunnen kletsen.
Wij zullen u hierover informeren op dit Facebook account.

DHL pakjes die bij ons zijn afgegeven, zij het door mensen die iets (retour) hebben verzonden, maar ook pakjes die hier door DHL zelf zijn afgegeven zullen door DHL opgehaald worden. Voor vragen kunnen jullie met DHL contact opnemen met 088-3454399.
Onze excuses voor dit ongemak.

Hopelijk tot snel!
Jo & Lien