Dit jaar zal op 27 en 28 januari de 45e editie van de Buchter Revue worden uitgevoerd. Het thema? Iets met eten, afvallen en gezond zijn! 

Tijdens de uitvoeringen van de Buchter Revue kunt u, onder het genot van een drankje, genieten van een gevarieerd, avondvullend, programma met komische sketches, muziek en dans. De Buchter Revue vindt, traditiegetrouw, ieder jaar plaats twee weken voor het carnavalsweekend. De uitvoeringen vinden plaats op de zaterdagavond en de zondagmiddag (matinee-uitvoering). Op zaterdagavond wordt de revue vereerd met een bezoek van carnavalsvereniging De Louvermen met in hun midden de Prinselijke Hoogheden van het Louverriek Buchte.

Locatie
De uitvoeringen van de Buchter Revue vinden plaats in het gemeenschapshuis Pastoor Reijnenhuis, Kerkvonderen 9 te Buchten. De voorstelling op zaterdag start om 20.00 uur, vanaf 19.00 uur is de zaal open voor publiek. Op zondagmiddag start de voorstelling om 14.00 uur, dan is de zaal vanaf 13.00 uur open voor publiek.

Kaartverkoop
Klik hier om online kaarten te kopen voor de Buchterrevue 2024. U kunt ook fysiek kaarten kopen bij XPS computers op de Dorpstraat 56 te Buchten (Enkel contant). De kosten bedragen €10,- per kaart.