Gedurende het gehele afgelopen jaar hebben de leden van BuurtPreventieTeam Buchten zich weer actief ingezet voor de buurt.

Elke week worden er rondes door het dorp gemaakt, zowel te voet als met de fiets. Het team bestaat uit 8 leden, actief ondersteund door de wijkboa’s en wijkagent. Samen met de ondersteuning van de diverse afdelingen van de gemeente vormen ze een sterk team en worden meldingen snel opgepakt.

Om het succes van het afgelopen jaar te vieren, en alvast vooruit te kijken naar 2024 vond er afgelopen week een informatieve én gezellige samenkomst plaats.

De leden van het BuurtPreventie Team danken alle inwoners van Buchten voor de vele tips, meldingen en gezellige praatjes tijdens de rondes.
Lijkt het u leuk een keer een ronde mee te lopen, of wilt u misschien zelf lid worden? Stuur dan een mail naar [email protected].

Heeft u iets te melden? Dat kunt u ook zelf doorgeven aan de gemeente. De makkelijkste manier is via de fixi app. Bent u niet zo handig op de telefoon is bellen met het KCC ook mogelijk via telefoonnummer 14046.