Na het grote succes van vorig jaar zal ook dit jaar weer een Buchten Schoon actie worden georganiseerd. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf nu aanmelden.

Evenals vorig jaar is de coördinatie voor de hele gemeente in handen van CNME de Rollen, en is OnsBuchten het aanspreekpunt voor ons dorp.

Het idee is dat op deze dag een zo groot mogelijk gebied zwerfafvalvrij wordt gemaakt. Deelnemers kunnen zelf aangeven welke omgeving ze graag willen opruimen, bijvoorbeeld een speeltuintje of de eigen straat en straten erom heen.
Iedereen kan deelnemen, jong en oud. Kinderen moeten wel onder begeleiding van een volwassene zijn.

Voor de benodigde materialen (hesjes, grijpstokken, handschoenen en vuilniszakken) wordt gezorgd.

Vooralsnog staat deze actiedag gepland op zaterdag 27 maart van 10.00 tot 15.00 uur. Tijdens de actie zal natuurlijk rekening gehouden worden met de dan geldende Corona maatregelen. Mochten de regels dan dusdanig zijn aangescherpt dat het niet mogelijk is de actie dan te laten plaatsvinden zal deze worden verzet. Deelnemers worden hier tijdig over geïnformeerd.

Ook Michel Makelaardij draagt deze actie een warm hart toe. Zij sponsoren voor iedere deelnemer een lekkere versnapering die uitgereikt zal worden bij terugkomst.

Aanmelden
Wilt u ook één of enkele uurtjes mee helpen? Meld u dan aan via het onderstaande formulier. Vermeld duidelijk met hoeveel volwassenen en/of kinderen u komt. Indien u voorkeur voor een gebied heeft kunt u dat ook vermelden zodat daar rekening mee gehouden kan worden. Indien u geen voorkeur heeft kunt u op de dag zelf kiezen uit gebieden die nog vrij zijn.

Controleer uw e-mailadres goed. U ontvangt hierop de laatste updates mbt de geldende Coronamaatregelen, inclusief de nieuwe datum mocht de actie verzet worden.
Aantal: 1
Aantal: 0
Indien u vragen of een voorkeur voor gebied heeft kunt u dat hier vermelden.