Corona gooit helaas roet in het eten van veel evenementen, helemaal nu de maatregelen weer zijn aangescherpt. Zo ook van de meeste Halloween tochten en activiteiten.

Dorpsgenoot Leatitia Streukens-Mom bedacht als echte Halloween-fan een alternatief. Zij en haar gezin hebben hun huis omgetoverd tot “griezelhuis” met onder andere pompoenen en spoken voor de deur. Ook staat er “voor alle kinderen die langs lopen op de Bettinumstraat een bak met snoepjes erin. Pak gerust, maar vergeet niet om even de heks op haar armpje te drukken.” zo luidt het bericht.

Oproep
Bij het versieren van haar eigenlijk huis blijft het niet. Ze roept ook iedereen op om mee te doen: “Misschien willen meer buurtgenoten meedoen en kunnen we i.p.v. de berentocht een pompoenen/spoken/griezeltocht doen. Ik zou zeggen verander Buchten in Griezel Buchten.”
Grootse en enge versiering of alleen een schattige pompoen, u doet toch ook mee?

Update
Inmiddels hebben heel wat dorpsgenoten gehoor gegeven aan de oproep om hun huis in Halloween thema te versieren.
Zaterdag(avond) 31 oktober worden alle kinderen van Buchten uitgenodigd om de adressen op onderstaande kaart te bezoeken voor een ronde “trick or treat”.


Bron coverfoto: Bee Felten-Leidel op Unsplash