Ecsplore -stichting voor educatie, cultuur en sport- organiseert op dinsdag 22 september van 10.00 tot 14.00 uur een ouderen ontmoetingsdag in Sportplaza het Anker.

Kom naar de sociale, informatieve en actieve ochtend. Het sociale aspect, anderen ontmoeten,  in gesprek gaan en samen actief bezig zijn, staan centraal. Maar er is meer. U ervaart hoe positief uw gezondheid is en u gaat aan de slag met leuke en leerzame activiteiten gericht op voeding en bewegen. Tijdens de ochtend verzorgen wij de koffie/thee en tevens een (gratis) gezonde snack voor alle aanwezigen.

Voor wie en wat is het? 
Op deze dag ontdekt u hoe positief uw gezondheid is en ontmoet u andere buurtbewoners en gezondheidsprofessionals in uw wijk. We kijken naar uw behoeften omtrent gezondheid, voeding en beweging en helpen u daarin stappen te nemen onder het genot van een hapje en een drankje. Kortom een gezellige, actieve én informatieve middag!

Aansluitend aan deze ontmoetingsdagen vindt er ook een vervolgprogramma plaats. Het vervolgprogramma duurt 3 weken en bevat verschillende leuke gastlessen en workshops om u kennis te laten maken met het aanbod in uw wijk op het gebied van sport, educatie en cultuur.

Meer informatie of aanmelden?
Aanmelden is verplicht, zodat er rekening gehouden kan worden met uw komst.
Aanmelden kan hier, let erop dat u de goede locatie selecteert.

Mocht u nog meer informatie willen over dit evenement kunt u contact opnemen met: Suus Fouraschen
Combinatiefunctionaris Senioren 
Tel. 0651634824
E-mail: [email protected]