Na twee eerdere succesvolle edities in 2018 en 2019 zal er ook dit jaar weer een GarageSale georganiseerd worden.

Evenals vorige jaren zal deze plaatsvinden op de laatste zondag van september, dit jaar is dat zondag 27 september. In verband met Corona was het lange tijd onzeker of de gemeente toestemming zou geven, maar de vergunning is inmiddels rond.

Aanmelden
Buchtenaren kunnen zich via deze link inschrijven. Ook de kosten en voorwaarden zijn hier te vinden. De plattegrond met alle adressen die zich tot nu toe hebben opgegeven is hier te bekijken en wordt meerdere keren per dag bijgewerkt.

Corona
In verband met Corona zijn er wel een aantal aanvullende maatregelen genomen, voor zowel deelnemers als bezoekers.
Zo moet iedere deelnemer zorgen voor een handgel om handen te desinfecteren, moeten garagepoorten volledig open blijven als er binnen spullen staan en moet er met de opbouw rekening gehouden worden dat afstand houden mogelijk is.
Om iedereen nogmaals te wijzen op de regels rondom Corona en het belang van afstand houden verstrekt de organisatie een blad met maatregelen dat alle deelnemers goed zichtbaar moeten ophangen.

Bezoekers worden opgeroepen om 1,5 meter afstand te bewaren tot andere mensen en om thuis te blijven bij verkoudheidsklachten of andere symptomen.

Zo hopen we er met zn alle een gezellige en veilige dag van te maken!