Alle locaties van De Domijnen, dus ook de bibliotheek in Born, zijn vanaf zaterdag 14 maart 2020 tot in ieder geval 6 april 2020 gesloten.
Degene die toch willen lezen kunnen terecht bij Anne’s Minibieb in de Munstersgoedstraat.  Alle boeken zijn gedoneerd door bezoekers en de collectie wisselt daarom regelmatig. Hoewel het aanbod een stuk kleiner is dan bij de reguliere bibliotheek is over het algemeen toch elk genre vertegenwoordigd.
Ook voor kinderboeken is een vak gereserveerd, dus ook zij kunnen hier een boek uitzoeken.


De Minibieb staat in de voortuin en is tussen zonsopkomst en zonsondergang vrijblijvend te bezoeken. Het lenen van een boek is gratis en er is geen maximale uitleentermijn. Voor de gekozen boeken mag een boek uit eigen collectie terug gezet worden. Hoewel boeken niet perse terug gebracht hoeven worden is het niet de bedoeling dat de boeken verkocht worden.
Let op: dit is geen officiële bibliotheek, dus de bibliotheekboeken van de Domeinen mogen hier níet in gezet worden!

Afbeeldingsbron: Anne’s Minibieb Buchten