Als eerste: wat leuk dat je “Ons Buchten” hebt gevonden en bezoekt!
Een idee geboren uit de behoefte om één centrale plaats te hebben met al het nieuws uit ons dorp zonder daarvoor afhankelijk te zijn van andere platformen. Zo is het voor iedereen toegankelijk, ook voor mensen zonder Facebook-account of met een Nee-Nee sticker op de brievenbus.

Wil je graag op de hoogte blijven zonder daarvoor steeds deze site te bekijken? Abonneer je dan op de nieuwsbrief.
Het idee is om -afhankelijk van het aantal nieuwsberichten- eens per week of per twee weken een nieuwsbrief met de hoogtepunten uit die periode uit te sturen.
Je kunt je hier altijd weer voor afmelden, en je gegevens worden voor niets anders dan het versturen van de nieuwsbrief gebruikt!

Natuurlijk is deze site niets zonder inhoud, dus heb je een nieuwsbericht vanuit de sportvereniging, onderneming, of een ander interessant bericht? En is dit bericht specifiek gericht voor de inwoners van Buchten? Stuur het bericht dan, voorzien van (zelfgemaakte) foto in via het “redactie” formulier.

Speciaal voor kinderen: Altijd al eens een artikel willen schrijven dat iedereen kan lezen? Wordt jeugd redacteur bij Ons Buchten!
Schrijf een artikel over een onderwerp dat alle kinderen in Buchten bezig houdt -voorzien van foto met bronvermelding- en stuur het in! Vertel ook in het kort iets over jezelf en voeg een foto bij (optioneel).
Vraag vooraf wel toestemming aan je ouders!
Het eerste artikel staat al online: Thuisonderwijs: is dit de toekomst?