Julia (5) en haar gezin uit Buchten beleven vrijdag 10 november een welverdiende Opkikkerdag vol verrassingen.

Afgelopen vrijdag stond Julia (5), haar ouders en zusje Jette (3) een dag vol verrassingen te wachten. Het is Stichting Opkikker namelijk gelukt om een bijzondere Opkikkerdag voor hen te organiseren. Het doel van de dag? Alle zorgen even vergeten en met elkaar volop genieten. Julia heeft namelijk een hersentumor, waardoor ze onder andere bijna blind is. Dit heeft veel invloed op haar leven en op dat van de rest van het gezin.

Het gezin van Julia is door Stichting Opkikker uitgenodigd voor een Opkikkerdag. Er is een uniek programma gemaakt, waarbij rekening is gehouden met de interesses, hobby’s en voorkeuren van het gezin.

Als het gezin op vrijdag aankomt bij Center Parcs de Eemhof, worden ze eerst feestelijk ontvangen op de rode loper. Vervolgens gaan ze creatief aan de slag tijdens een workshop en mogen ze op de foto tijdens de fotoshoot. Nog voor de lunch maken ze een ritje in de koninklijke koets. Na de gezamenlijke lunch stapt het gezin de koninklijke wereld van het paleis binnen. Hierna worden ze in stijl opgehaald door een échte limousine en naar de haven gebracht. Als snelheidsduivels razen ze vervolgens over het water op een speedboot. De dag wordt afgesloten met een heerlijk buffet, waarna het gezin van Julia wordt uitgezwaaid.
Deze dag vormt op deze manier een lichtpuntje in een zware tijd.

Over Stichting Opkikker
Als je langdurig ziek bent, heb je nooit ‘vrij’ van de zorg die jouw ziekte met zich meebrengt. De rest van het gezin ook niet. Daarom is elk lichtpuntje, hoe klein dan ook, superbelangrijk. Dat is wat we bij Stichting Opkikker doen: lichtpuntjes bieden, zodat gezinnen weer de kracht vinden om door te gaan. Zo helpt Stichting Opkikker inmiddels al ruim 2000 gezinnen met een ziek gezinslid per jaar.
Meer weten over Stichting Opkikker? Neem een kijkje op www.opkikker.nl.