In navolging van het vorig jaar zal het Oranje-comité ook dit jaar weer verschillende activiteiten organiseren in het kader van Koningsdag.

Het was vorig jaar, gezien de vele positieve reacties die we na afloop hebben ontvangen, een succes. Dit mede dankzij de weergoden die ons gunstig waren gestemd. Laten we hopen dat ze dit jaar even goed willen meewerken.

Om precies 14.00 uur zullen we Koningsdag op de markt openen onder de klanken die ten gehore worden gebracht door de Schutterij. Deze maakt een kleine rondgang door het dorp vanaf 13.15 uur. Kinderen met een versierd fietsje kunnen aan deze rondgang deelnemen.

We willen dit jaar graag op Koningsdag voor elk wat wils brengen. Dus hou deze dag vrij. We willen er wederom een dorpsfeest van maken waarbij aan iedereen wordt gedacht. Onderdelen die weer een rol zullen gaan spelen zijn een spellencircuit waaraan enkele kleine prijsjes verbonden zijn. Ook vindt er een stoeptekenwedstrijd op de markt plaats.

Voor de kleinere jeugd is er een springkussen, zeker zal er geschminkt gaan worden en er kunnen glitter tattoos gezet laten worden.

Voor de iets oudere jeugd is er een stormbaan. Voor de ouderen en liefhebbers kan er een jeu de boules toernooi georganiseerd worden.

Onder het genot van een hapje en een drankje zal er misschien ook een loterij worden gehouden met vele prijsjes. Wel zal er gezorgd worden voor passende muziek, verzorgd door DJ Jan Megens. Samen met jullie willen we er weer een leuk feest van gaan maken. En hopelijk kunnen we het in de jaren hierna blijven organiseren. Hiervoor zoeken we nog altijd enthousiaste mensen die ons willen blijven helpen.

Wij hopen jullie allen terug te zien op de markt aan de Dorpstraat op donderdag 27 april aanstaande.
Aanvang is om 14:00 uur en het verwachte einde is om 18:00 uur.  Na afloop (op de markt) kan er verder gefeest worden in café “De Bar”.

Tot dan! Het Oranje Comité.

Coverafbeelding: Sergey Shmidt / Unsplash