Sinds enkele maanden zit DOEN! gevestigd in het oude DaCapo college in Born. Eigenaresse Yvonne heeft daar een kleurrijk atelier ingericht voor allerlei activiteiten met kinderen.

Zo zijn er wekelijks creatieve workshops en diverse speelmomenten voor kinderen tot 12 jaar. Ook kun je er terecht voor kinderfeestjes die afgestemd worden op de wensen van de jarige.

Bij al deze activiteiten wordt er een sensopathische insteek genomen. Dat houdt in dat er zoveel mogelijk zintuiglijk te beleven valt. Daarom wordt er niet alleen gewerkt met de gebruikelijke creatieve materialen zoals verf en papier, maar wordt er ook “out of the box” gewerkt met gekleurde rijst, slijm, bonen, scheerschuim, papier maché, oebleck en nog veel meer. Er mag lekker gekliederd en geëxperimenteerd worden.

Yvonne is al jaren werkzaam als creatief therapeut en ook dit vind je bij DOEN!.

Binnen de therapieën ligt de nadruk niet op praten maar op het doen. De therapieën worden (indien gewenst) verrijkt met de aanwezigheid van therapiehonden Illy en Odin. Honden reageren immers ook op wat je doet en niet op watje zegt, en passen daarmee helemaal in de visie van DOEN!

Nieuw bij DOEN! zijn de hobby clubs. Deze gaan starten in maart en bestaan uit een reeks van 6 lessen.

Meer informatie over de verschillende activiteiten, de data, inschrijven en de kosten zijn te vinden op de website van DOEN!