De laatste jaren neemt de samenleving steeds meer verantwoordelijkheid en laat de gemeente ook zaken los. De relatie tussen gemeente en inwoner verandert. Dat zien we ook terug in de inwonerspeiling die afgelopen jaar gehouden werd. De gemeente gaat nu samen met haar inwoners met de resultaten aan de slag.

Doe mee!
De komende tijd organiseert de gemeente bijeenkomsten om aan de slag te gaan met de resultaten van de inwonerspeiling in alle wijken. Wilt u eerst nog even lezen wat de resultaten van de inwonerspeiling zijn? Deze vindt u hier.
In november en januari zijn de eerste bijeenkomsten geweest en in februari volgt oa. Buchten. 

U kunt zich hieronder aanmelden voor de bijeenkomst betreffende Buchten, Born, Hondsbroek en Holtum. (u wordt doorgestuurd naar de gemeentewebsite)

Locatie: Gemeenschapshuis Born, Prinsbisdomstraat 5, 6121 JE Born.
Aanvang: 19.00 uur, einde rond 21.00 uur

Na inschrijving ontvangt u een mail van de gemeente.