Zowel in 2021 als in 2022 heeft er in Buchten geen revue plaats kunnen vinden in verband met het coronavirus. De medewerkers van de Buchter Revue staan dan ook te popelen om in 2023 voor de 44-ste keer een revue op de bühne te brengen.

De voorbereidingen voor de jubileum-editie van 2023 is al in volle gang.
Op de woensdag- en donderdagavond wordt er door de spelers alweer enthousiast geoefend in het gemeenschapshuis van Buchten. Ook wordt er door de bühne-crew al hard gewerkt aan de bouw van decorstukken.

Deze jubileum-editie van de revue staat in het teken van terugkijken naar sketches uit de afgelopen 44-jaar. Door de spelers en regisseur zijn sketches geselecteerd van 1996 tot heden. Ook wordt een succesvolle musical uit de afgelopen 44-jaar teruggepakt. De sketches zullen voor de trouwe bezoekers van onze revue bekent voorkomen, maar ze worden voor deze jubileumeditie natuurlijk opgepimpt en voorzien van een extra sausje.

De jubileumvoorstellingen staan gepland op zaterdag 4 februari 2023 om 20:00 uur en op zondag 5 februari 2023 om 14:00 uur.

Entreekaarten
De voorverkoop voor de voorstellingen start op woensdag 4 januari 2023. Kaarten kosten €8,00 pp. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Kupers Swentibold, Dorpstraat 52 te Buchten. Ook kunnen kaarten online worden besteld via het volgende e-mailadres: [email protected].
Zorg dat u er snel bij bent want vol=vol!