Kinderen die komend schooljaar 4 jaar worden kunnen vanaf nu worden aangemeld bij Basisschool het Avontuur.

In de maand waarin uw kind 4 jaar wordt mag hij/zij voor het eerst naar de basisschool. Voor het maken van een goede planning voor het nieuwe schooljaar is het belangrijk dat wij weten hoeveel nieuwe ‘avonturiers’ wij in het nieuwe schooljaar 2022-2023 gaan ontmoeten.

Kinderen die 4 jaar worden tussen juli 2022 en augustus 2023 kunnen vanaf nu tot en met februari aangemeld worden bij de directie van de school. Voor sommige ouders kan dit betekenen dat zij hun zoon/dochter al moeten aanmelden terwijl het kind op dit moment nog geen 3 jaar is, bijvoorbeeld als uw kind pas volgend jaar april, mei of juni 4 jaar wordt.

Wilt u graag informatie over de wijze waarop het onderwijs op Het Avontuur is ingericht, over de organisatie van het onderwijs in groep 1 en 2 en over de mogelijkheden van voor- en naschoolse opvang in school? Maak dan gebruik van de mogelijkheid voor een persoonlijk gesprek met de directie van de school.

Voor het maken van een afspraak met de directeur stuurt u een e-mail naar [email protected] of u neemt telefonisch contact op met haar op nummer 046-4852338 / 06-23745799. Wilt u meer informatie over het onderwijs op onze school bezoek dan alvast onze website.