Corona heeft de wereld nog deels in zijn greep. Door de huidige maatregelen is besloten dat het traditionele Sint Maartensfeest geen doorgang kan vinden. Toch willen wij het Sint Maartensfeest niet zomaar voorbij laten gaan en een lichtjestocht organiseren.

Hiervoor willen wij aan de inwoners van Holtum en Buchten vragen om op donderdag 11 november tussen 18.30 en 20.30 uur een lichtje of lampion aan de deur te laten branden. Daarmee geeft u een teken dat de kinderen tussen de genoemde tijden bij u aan de deur een liedje mogen komen zingen waarna ze van u een kleine traktatie mogen ontvangen.

Het is de bedoeling dat de ouders op 11 november met hun kinderen op eigen initiatief, langs de deuren gaan. Wij hopen dat zoveel mogelijk mensen hieraan mee willen werken en daarmee een bijdrage leveren aan een fijne avond voor de kinderen van Holtum en Buchten.

Jong Nederland Buchten in samenwerking met het Sint Maarten comité Holtum

Bronvermelding: Holtum.nu / Coverfoto: Andre Taissin / Unsplash