De gemeente heeft een subsidie voor kleine energiebesparende maatregelen ter beschikking gesteld. Vooralsnog is deze alleen voor woningeigenaren beschikbaar, echter komt er begin 2022 ook een regeling voor huurders.

De subsidie wordt verleend in de vorm van een kortingscode van €90,- bij besteding van minimaal €100,- bij Woonwijzerwinkel. Dit is van toepassing op beide van onderstaande opties.

Aanschaf producten
U kiest uit de kant en klare boxen of stelt zelf een pakket samen door losse producten uit de webshop in uw winkelmandje te plaatsen.
Bij het afrekenproces kan de kortingscode SITTARDGELEEN2021 worden ingevoerd waarna de subsidie t.w.v. €90,- automatisch verrekend wordt (indien de minimale bestelwaarde €100,- is)

Energieadviesgesprek + waardebon
Een onafhankelijk adviesgesprek ter waarde van €69,- op uw gekozen dag en tijdstip, waarmee u nóg meer kunt besparen. U ontvangt van de adviseur een op maat EnergieBespaarPlan voor uw woning mét alle subsidie- en terugverdienmogelijkheden. Een afspraak maken kan via deze link.

“Alle besproken verduurzamingsopties in het gesprek worden toegelicht en bekijkt u samen met onze adviseur in de uitgebreide showroom te Kerkrade Parkstad Stadion van 1.200 m2.
Dit gesprek wordt aangevuld met een WoonWijzerWinkel Waardecoupon ter waarde van €31,- . Met deze coupon kunt u na uw gesprek in de WoonWijzerWinkel zelf met de adviseur direct uw gewenste energiebesparende producten uitkiezen in de fysieke winkel naast de showroom.
U kunt bovendien na het gesprek meteen met uw adviseur vrijblijvend offertes aanvragen bij lokale kwaliteitsinstallateurs voor alle belangrijke besproken maatregelen zoals isolatie, verwarming, energieopwekking en regenwaterafkoppeling.”

Bronvermelding: www.woonwijzerwebshop.nl, Coverfoto Christian Dubovan/Unsplash