Koningsdag zal ook dit jaar weer in zeer afgeslankte vorm plaatsvinden. Om het toch niet geheel onopgemerkt voorbij te laten gaan roept het Oranjecommité iedereen op om de Nederlandse vlag uit te hangen.

Stoepkrijtwedstrijd

Ook organiseren ze een stoepkrijtwedstrijd. Maak voor je eigen huis een fantastische tekening van stoepkrijt en doe mee. Om 15.00 uur zal een jury door Buchten rond gaan om te beoordelen. De mooiste stoepkrijttekening verdiend een leuke prijs.

Vrijmarkt

Helaas is een centrale vrijmarkt niet mogelijk in verband met de huidige Corona-maatregelen. Wel is er van diverse dorpsbewoners animo om op eigen terrein (oprit/voortuin) een kleedje uit te stallen met wat spulletjes.

Als men ook nog een muziekje aan zet wordt het dan toch nog een mooie dag om een rond door het dorp te wandelen.

Inschrijven voor de stoepkrijtwedstrijd of de alternatieve vrijmarkt is niet nodig.

Coverafbeelding: Remy Gieling op Unsplash