Veel mensen hebben tijdens Corona thuis niet stil gezeten en naar buiten gestaard, maar zijn veel gaan wandelen of fietsen. Zeker zo belangrijk is om met je hoofd bezig te zijn, woorden zoeken, puzzelen, sudoku, wordfeud of wordcrex spelen…hersentraining.

Wij, duplicate scrabbleclub, zijn ons 7 de seizoen begonnen. We zoeken mensen die gepassioneerd met taal en woorden bezig zijn, die willen bijleren, en dit samen met een groep gelijkgestemden. Duplicate scrabble betekent, allemaal dezelfde letters, dezelfde tijd en dus gelijke kansen.

We hopen dat er in Born, Buchten, Holtum, Grevenbicht, Limbricht en nog vele gemeenten rond Sittard denksporters te vinden zijn.
Zie voor info http://www.swentiboldscrabble.nl

De club speelt elke donderdag van 19.15 tot ongeveer 22.30 uur in sportcomplex Het Anker. Geïnteresseerden kunnen voor 5 euro (inclusief 2 consumpties) een keer mee spelen om te kijken hoe het bevalt.
Geldende Corona-maatregelen en het aanmeldformulier zijn te vinden via bovengenoemde website.

Afbeeldingsbron: Morgan Vander Hart op Unsplash

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.