Schutterij Sint Joseph is met zijn 70 geüniformeerde leden één van de grootste uit Limburg. Om dit in stand te houden en de jeugdleden op te leiden is veel geld nodig. Er is dan ook een zeer actieve werkgroep “oud ijzer” die wekelijks oud ijzer ophaalt om de clubkas te spekken.

Op bovenstaande flyer is te zien wat wél en wat níet opgehaald wordt.

Heeft u oud ijzer waar u vanaf wilt? Bel dan naar een van bovenstaande nummers of stuur een mailtje naar het secretariaat.

Veiling

Aanstaande donderdag 11 juni wordt een deel van de opgehaalde spullen geveild. Fietsen en andere spullen die nog prima een tweede ronde gebruikt kunnen worden worden tegen het hoogste bod verkocht. Zonde om zomaar weg te doen, voordelig voor u en de clubkas en goed voor het milieu. Meer informatie en foto’s van de betreffende spullen op de evenementenpagina.