Buitenspelen is super belangrijk, ook nu! Daarom organiseren kinderzender Nickelodeon en Jantje Beton ook dit jaar weer de nationale Buitenspeeldag. Deze 13e editie belooft een historische dag te worden. Alle kinderen worden dan ook opgeroepen om woensdagmiddag 10 juni buiten te spelen. Speel je mee?

Voorgaande jaren werden stukken straat en pleinen afgesloten en gevuld met spellen en springkussens voor kinderen om op te spelen. In verband met Covid-19 kan dat dit jaar niet. De Buitenspeeldag gaat echter wél gewoon door. Nickelodeon gaat ook deze middag weer op zwart en Jantje Beton heeft een reeks speltips gemaakt om toch ook leuk buiten te kunnen spelen.

Kijk voor nog veel meer (ruim 100!) speeltips op de website van Jantje Beton.

Oproep: stuur je foto’s in!

Heb je zelf een leuk spel bedacht of een van de spellen van de website gedaan? Maak er dan een foto van en stuur hem in via [email protected] Bij voldoende reacties wordt er volgende week een terugblik met foto’s geplaatst op de website en in de nieuwsbrief.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.