Na het eerdere succes van het Halloween-evenement zal ook dit jaar weer een spookhuizenroute zijn.

De organisatie is wederom in handen van Leatitia Streukens-Mom, maar die wordt dit jaar versterkt door Saskia Kruppa.

Ook dit jaar weer een oproep aan Buchten om het dorp onder te dompelen in gruwel en griezel!
Vorig jaar was een groot succes en dat willen we dit jaar natuurlijk weer overtreffen. Onderstaand de info-poster en waar aan te melden voor de route, dit jaar gaat dat via het emailadres: [email protected].

Dit jaar graag speciale aandacht m.b.t. het snoepgoed. Vorig is er namelijk door een klein groepje abnormaal gegraaid, daar de sfeer over het algemeen goed was, was dit toch erg jammer. Uiteindelijk blijft het eigen keus om wel of geen snoepgoed buiten neer te zetten tijdens de spookhuizenroute. Echter wil ik benadrukken dat het graaien en leegkiepen van snoepbakken absoluut niet de bedoeling is. Ik heb hier al menig gedachte overheen laten gaan, maar helaas nog geen passende oplossing. Tips hiervoor zijn uiteraard welkom. Daarnaast de reminder dat het een evenement is waar iedereen welkom is en iedereen van kan genieten, mits er respect is en er met goed fatsoen met elkaars vertrouwen om kan gaan.