Leatitia Streukens-Mom versierde vorig jaar haar huis in halloweenthema en riep ook andere dorpsbewoners op om dat te doen. Er werd veel gehoor gegeven aan haar oproep en tal van gezinnen gingen deze avond op pad om te griezelen en lekkers te krijgen.
Ook dit jaar doet ze daarom wederom een oproep:

Na een oproepje vorig jaar bleek er veel enthousiasme te zijn om mee te doen met een Halloweenroute. Ook dit lijkt me dat weer super leuk om daar vorm aan te geven. Dus wie wil dit jaar wederom zijn huis omtoveren tot spookhuis, reageer even via opmerkingen of Messenger en dan wordt daar weer een route van gemaakt.

Vorig werd er ook heel spontaan snoep voor de kinderen klaargezet op de avond van Halloween. Dit jaar zou ik hier weer voor willen oproepen, met de vraag of we er een echte ‘trick or treat’ van willen maken? Kids kunnen dan, verkleed of niet, langs de deuren van de route gaan. Mocht je geen gerinkel aan de deur willen, maar wel snoepjes bijvoorbeeld willen klaarzetten, geef het even aan dan zet ik dat op de routekaart erbij. Griezelige groet!

Opgeven kan door haar via Facebook een berichtje te sturen. Heeft u geen Facebook kunt u zich ook aanmelden via het contactformulier van Ons Buchten en dan wordt het aan haar doorgegeven.

Afbeeldingsbron: Clint Patterson / Unsplash